Συχνές ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Η καλύτερη εξυπηρέτησή σας είναι για μας προτεραιότητα. Απαντώντας όλα αυτά τα χρόνια σε ερωτήσεις δικές σας μας βοήθησε να φτιάξουμε μια λίστα όπου συγκεντρώσαμε τις συχνότερες απορίες και τις αντίστοιχες απαντήσεις σε αυτές.

Αν κάποια από αυτές δεν σας καλύπτει και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας! 

Υπάρχει κάποιο προϊόν που να καθαρίζει τα ίχνη από τις γλάστρες στο μπαλκόνι;

Το berill® καθαριστικό αλάτων για μπάνια, βρύσες, πλακάκια, πορσελάνες και ανοξείδωτους νεροχύτες είναι κατάλληλο για να αφαιρέσετε τη σκουριά και τα ίχνη από τις γλάστρες (κιτρινίλες) από το μπαλκόνι σας. Αν το δάπεδο ή η επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε είναι γυαλισμένη ή ευαίσθητη σε όξινο pH χρησιμοποιείστε για αποτελεσματική αφαίρεση λεκέδων σκουριάς το berill® αφαιρετικό σκουριάς. 

Θέλω να καθαρίσω καμένα λίπη από σκεύος και από τον πάτο και από το εσωτερικό, που δεν φεύγουν με τίποτα. Ποιο προϊόν να επιλέξω;

Για να αφαιρέσετε χωρίς κόπο και χωρίς τρίψιμο ακόμα και πολύ παλιά καμένα λίπη ή καμένες τροφές από μαγειρικά σκεύη, ταψιά, φούρνους και μπάρμπεκιου, χρησιμοποιείστε το berill® καθαριστικό για φούρνους, γκριλ και καμένα σκεύη, αρκεί να είναι ανοξείδωτα και να ΜΗΝ είναι αντικολλητικά ή αλουμινένια.    

Είναι το foamill®-b ασφαλές για τα κατοικίδια αν χρησιμοποιηθεί σαν προϊόν καθαρισμού πατώματος?  

Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το berill® ο καθαριστής του ατμοσίδερου και για να καθαρίσω το πρεσοσίδερο μου;

Το berill® ο καθαριστής του ατμοσίδερου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σύστημα σιδερώματος.

Έχουμε στο σπίτι δύο σκυλάκια και στους χώρους που κινούνται περισσότερο, παρά το τακτικό καθάρισμα παραμένει μια μυρωδιά. Τι μπορώ να κάνω; 

Χρησιμοποιείστε το foamill®-b απορροφά τις δυσάρεστες μυρωδιές, για χώρους όπου υπάρχουν ζώα για απαλλαγείτε από το πρόβλημα των ανεπιθύμητων οσμών. Χρησιμοποιείστε το ως καθαριστικό πατώματος ή περάστε με αυτό οποιαδήποτε επιφάνεια στο χώρο που θέλετε να καθαρίσετε. Το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΥΠΕΡberill® υπερκαθαριστικό για να καθαρίσω το φούρνο της κουζίνας;

Το ΥΠΕΡberill® είναι πολύ αποτελεσματικό σε λεκέδες από λίπη σε επιφάνειες, πατώματα, υφάσματα και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει την κουζίνα μετά το μαγείρεμα, όχι όμως για να αφαιρέσει καμένα λίπη και εξανθρακώματα. Για αυτέ τις περιπτώσεις προτείνουμε το berill® καθαριστικό για φούρνο, γκριλ και καμένα ανοξείδωτα σκεύη για πραγματικά εκθαμβωτικά αποτελέσματα.

Μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω το υγρό berill® καθαριστικό και γυαλιστικό για τα ασημένια χωρίς τρίψιμο και το υγρό bronzill καθαριστικό και γυαλιστικό για μπρούτζινα σκεύη χωρίς τρίψιμο; Πόσες χρήσεις μπορώ να κάνω;

Ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. Απλά επιστρέψτε το υλικό στη συσκευασία και φυλάξτε ως την επόμενη φορά που θα σας  χρειαστεί. Και τα 2 προϊόντα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μέχρι να τελειώσουν το berill® που χρησιμοποιείται για μικρά αντικείμενα, μπορεί να διαρκέσει για τουλάχιστον 15-20 χρήσεις ή έως ότου αδρανοποιηθεί. Το bronzill αντίστοιχα εκτός και αν χρησιμοποιηθεί και για μεγάλα αντικείμενα, οπότε και η χρήση του διαφοροποιείται. 

Τι διαφορά έχουν το foamill® κρέμα για ασημένια, ανοξείδωτα και επάργυρα σκεύη, το foamill® εμποτισμένο βαμβάκι για ασημένια, χρώμια και επάργυρα σκεύη και το foamill® classic για ασημένια, χρώμια και επάργυρα σκεύη?

Κατά την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος πρέπει να έχετε υπ'όψιν σας το είδος του μετάλλου ή του κράματος, το μέγεθος του καθώς και το εάν μπορεί ή όχι να ξεπλυθεί μετά την εφαρμογή του προϊόντος.  

Ποιο προϊόν είναι ευκολότερο στη χρήση του για τον καθαρισμό ενός ασημένιου αντικειμένου;

Το βασικότερο κριτήριο επιλογής του σωστού προϊόντος είναι το είδος και το μέγεθος του σκεύους που θέλετε να καθαρίσετε, το εάν μπορεί ή όχι να ξεπλυθεί αλλά και οι συνθήκες στις οποίες αυτό θα εκτεθεί. Για μικρά αντικείμενα που μπορούν να εμβαπτιστούν, το καταλληλότερο και ευκολότερο προϊόν καθαρισμού είναι το berill® υγρό για ασημένια δεν είναι όμως κατάλληλο για μεγαλύτερα αντικείμενα. Χρησιμοποιείστε το foamill® κρέμα για ασημένια, ανοξείδωτα και επάργυρα σκεύη για να καθαρίσετε σκεύη μεγάλα που μπορούν να ξεπλυθούν και ολοκληρώστε τη διαδικασία, προκειμένου να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα μακράς διαρκείας, συνδυάζοντας με το foamill® εμποτισμένο βαμβάκι για ασημένια και επάργυρα σκεύη ή το foamill® classic κρέμα για ασημένια, επάργυρα σκεύη και χρώμια. 

Μπορώ να αραιώσω το berill® υγρό για ασημένια με νερό;

Όχι, το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται αδιάλυτο. Βυθίστε το αντικείμενο που θέλετε να καθαρίσετε ή στον ίδιον τον περιέκτη είτε στο σκεύος όπου θα το μεταγγίσετε. Μετά το πέρας της χρήσης, επιστρέφετε το υλικό στον περιέκτη και επαναχρησιμοποιείστε ως την αδρανοποίηση του.

Με ποιο προϊόν μπορώ να καθαρίσω μια επάργυρη κορνίζα που δεν πρέπει να βραχεί;

Για ασημένια και επάργυρα αντικείμενα που δεν πρέπει να βραχούν, όπως κορνίζες και εικόνες χρησιμοποιείστε το foamill® εμποτισμένο βαμβάκι για ασημένια και επάργυρα σκεύη και το foamill® classic κρέμα για ασημένια, επάργυρα σκεύη και χρώμια. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το berill® υγρό για ασημένια και για τον καθαρισμό χρυσών δαχτυλιδιών ή δαχτυλιδιών με πέτρες ;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το berill® υγρό για ασημένια για να καθαρίσετε χρυσά κοσμήματα όχι όμως και όσα έχουν πολύτιμες πέτρες. Και για τις δυο αυτές τις περιπτώσεις ενδείκνυται η αποκλειστική χρήση του jill που καθαρίζει και ανανεώνει τέλεια χρυσαφικά και πολύτιμες πέτρες. 

Χρησιμοποίησα το foamill® κρέμα για χάλκινα και μπρούτζινα σκεύη αλλά τα μαύρα στίγματα δεν έφυγαν. Τι μπορώ να κάνω;

 Αφού σαπουνίσετε το σκεύος που θέλετε να καθαρίσετε με τον αφρό του foamill® κρέμα για χάλκινα και μπρούτζινα σκεύη είναι σημαντικό να αφήσετε το προϊόν να δράσει λίγη ώραΞεβγάλτε καλά με νερό. Εάν χρειαστεί επαναλάβετε τη διαδικασία.

Πώς μπορώ να καθαρίσω έναν λεκέ από την πολυθρόνα;

 

Πόση ποσότητα berill® για το καθάρισμα των πολυελαίων χρειάζομαι για το καθάρισμα ενός πολυελαίου;

Η ποσότητα που θα χρειαστεί εξαρτάται τόσο από το μέγεθος του πολυελαίου όσο και από το πόσο λερωμένος είναι. Για να είναι αποτελεσματικό το προϊόν πρέπει να ψεκάσετε το αντικείμενο που θέλετε να καθαρίσετε με επαρκή ποσότητα υλικού προκειμένου να παρασύρει τη σκόνη, τις μουντζούρες, το καυσαέριο κλπ που έχουν επικαθίσει στην επιφάνεια των κρυστάλλων. Προσπαθήστε να στοχεύετε στα κρυστάλλινα μέρη ώστε 

Μπορεί το berill® για το καθάρισμα των πολυελαίων να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα γυάλινων φωτιστικών;

 Ναι, είναι κατάλληλο και για τον καθαρισμό γυάλινων φωτιστικών.

Ενώ χρησιμοποιούσα το berill® για τον καθαρισμό των πολυελαίων, έσταξε στο μαρμάρινο δάπεδο με αποτέλεσμα να θολώσει σε εκείνο το σημείο. Τι μπορώ να κάνω?

Στα σημεία όπου έχει θαμπώσει το δάπεδο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το berill® balsamo ειδικό γυαλιστικό για λευκά και έγχρωμα μάρμαρα.

Πριν από κάθε χρήση του berill® για τον καθαρισμό των πολυελαίων να απλώνετε κάτω από το αντικείμενο που θέλετε να καθαρίσετε νάιλον. 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το στα κοινωνικά δίκτυα

 

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε; Έχετε επιπλέον απορίες; Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?